Uudenmaan liitto

Helsinki Smart Region -sivuston sisällöt

Pulma

Uudenmaan liiton Helsinki Smart Region -brändi nostaa esiin älykkäitä ratkaisuja Uudenmaan alueelta. Brändin sivusto esittelee älykkäitä innovaatioita toteuttavia yrityksiä, ihmisiä ja hankkeita.

Helsinki Smart Regionin tavoitteena on kasvattaa tutkimuksen ja innovaatioiden vaikuttavuutta sekä osoittaa etenkin kansainvälisille lukijoille, että Uudenmaan alue on edelläkävijä innovatiivisten tuotteiden ja palveluiden kehittämisessä sekä hyödyntämisessä. 

Ratkaisu

Konseptoimme Helsinki Smart Region -sivustolle kaksi kansainväliselle yleisölle suunnattua artikkelisarjaa. Niiden tarkoituksena on havainnollistaa, kuinka Uudenmaan alue näyttää tietä älykkäiden ratkaisujen luomisessa ja käyttämisessä.

Toinen artikkelisarjoista, Cases, esittelee Uudenmaan alueella toimivia yrityksiä ja hankkeita, jotka toteuttavat älykkäitä ratkaisuja. Smart Minds on puolestaan sarja henkilöhaastatteluja, joissa kerrotaan visionääristen ihmisten tarinoita. Vastaamme juttusarjojen tekstien ja kuvien tuotannosta. Lisäksi olemme tuottaneet sivustolle yksittäisiä artikkeleita ja videoita. 

Artikkelit ovat saaneet myönteistä palautetta sivuston lukijoilta. Niitä on kiitetty siitä, että ne nostavat esiin paikallisesti ja maailmanlaajuisesti tärkeitä ilmiöitä ratkovia ihmisiä ja organisaatioita. Näiden edelläkävijöiden toimintaa halutaan benchmarkata myös kansainvälisesti.

Lue lisää: helsinkismart.fi