Järjestämme tilaisuuksia, joissa tieto ja ymmärrys karttuvat – myös virtuaalisesti

Autamme asiakkaitamme kuuntelemaan sidosryhmiään virtuaalisten työpajojen, keskustelutilaisuuksien ja seminaarien avulla. Virtuaalitilaisuuden onnistuminen ei ole kiinni teknisestä alustasta tai työkaluista, vaan huolellisesta suunnittelusta, tarkasta osallistujien ja puhujien ohjeistamisesta ja ammattitaitoisesta fasilitoinnista.

Vastaamme onnistuneesta tilaisuudesta aina konseptoinnista ja ohjelman suunnittelusta osallistumisen fasilitointiin.

Suunnittelimme ja toteutimme esimerkiksi Suomen ympäristökeskus SYKElle kuusiosaisen virtuaalisen keskustelusarjan, jossa ratkottiin kiertotalouden haasteita. Luken vetämää Maatilayritysten osaamisverkostoa AgriHubia autoimme käynnistämään virtuaalisesti viestinnän yhteistyön.

Ideoimme työ- ja elinkeinoministeriön kanssa virtuaalisia vuorovaikutuksen muotoja, jotta sadat lakiuudistuksesta kiinnostuneet pääsivät osallistumaan kansalaiskeskusteluun verkossa.

Autoimme tutkimuslaitosten yhteenliittymää Tulanetia tuomaan ajankohtaista tutkimustietoa esiin vaikuttavasti konseptoimalla, toteuttamalla ja juontamalla Twitter-livekeskustelun.

Varmistimme sidosryhmien osallistumisen korona-aikaan myös ympäristöministeriön ja työ- ja elinkeinoministeriön luotsaaman Suomen kiertotalousohjelman ja ulkoministeriön johtaman Afrikka-strategian valmistelussa.

Maatilayritysten osaamisverkosto AgriHubi sai Kaskas Median vetämässä työpajassa lentävän lähdön. Aamupäivän aikana laaja osallistujajoukko löysi yhteisen tahtotilan ja innostuksen. Hyvin koostettu raportti antoi eväät jatkotyöhön.

Sirpa Mäkinen, AgriHubin viestintävastaava, Luke

Esimerkkejä muista virtuaalitilaisuuksien asiakkaistamme:

  • LUT-yliopisto
  • Posti
  • maa- ja metsätalousministeriö
  • valtioneuvoston kanslia

Yhteyshenkilö:
Karoliina Kinnunen Mohr, strategiajohtaja 
karoliina@kaskasmedia.fi
+358 (0) 50 400 5122

Lue blogista vinkkejä siihen, miten kaikki pääsevät tasavertaisesti ääneen virtuaalitilaisuuksissa!