Ilmastopaneeli

Ilmastopaneeli edistää tieteen ja politiikan välistä vuoropuhelua ilmastokysymyksissä. Monitieteellinen paneeli antaa suosituksia hallituksen ilmastopoliittiseen päätöksentekoon.

Pulma

Ilmastopaneeli edistää tieteen ja politiikan välistä vuoropuhelua ilmastokysymyksissä. Monitieteellinen paneeli antaa suosituksia hallituksen ilmastopoliittiseen päätöksentekoon. Miten monitieteellinen paneeli voi herättää keskustelua ilmastonmuutoksesta ja tehdä mahdollisimman vaikuttavaa viestintää?

Ratkaisu

Toimimme Ilmastopaneelin strategisena viestintäkumppanina vuosina 2017 ja 2018. Autoimme paneelia viestimään selvityksistään muun muassa vaikuttavin policy briefein sekä järjestämällä toimijat yhteen tuovia työpajoja. Lisäksi suunnittelimme ja tuotimme kuva- ja tekstisisältöjä paneelin verkkosivuille ja sosiaaliseen median kanaviin. Toteutimme esimerkiksi hyvin näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa keränneen gallupin vuoden 2018 presidentinvaalien ehdokkaille. Kyselyssä ehdokkaat kertoivat kantansa presidentin roolista ilmastopolitiikassa.

Lue lisää: ilmastopaneeli.fi