Kaskas Media etsii graafisen suunnittelun harjoittelijaa

Kaskas Media | kesäkuu 30, 2017

 

Oletko se sinä? Etsimme joukkoomme taitto- ja kuvitustaitoista graafisen suunnittelun lupausta.

Kaskas Media on tiedeviestintään ja yhteiskunnalliseen tietoon erikoistunut viestintätoimisto. Hae meille visuaalisen viestinnän harjoittelijaksi!

Harjoittelu on kestoltaan kolme kuukautta, ja se on palkallinen. Harjoittelijana pääset osaksi tiedeviestinnän tiimiä. Pääset sukeltamaan kiehtovien aihepiirien pariin ja tuottamaan sisältöjä sekä painettuun että sähköiseen käyttöön.

Toivomme, että hallitset hyvin Adobe InDesign – ja Illustrator -ohjelmat eivätkä kuvankäsittely ja  Microsoft Office -ohjelmistot ole sinulle vieraita. Ymmärrät paino- ja verkkotuotteiden tuotannolliset erot. Työntekijänä olet omatoiminen, reipas ja innostunut oppimaan uutta.

Täytä alla oleva lomake, jossa kerrot lyhyesti opinnoistasi, osaamisestasi ja mitä haluaisit harjoittelussa oppia. Lähetä sen lisäksi 4–6 parasta työnäytettäsi tai linkki portfolioosi 18. elokuuta mennessä osoitteeseen me@kaskasmedia.fi. Kirjoita otsikoksi ”Graafisen suunnittelun harjoittelija”. Haastattelut pidetään tiistaina 22.8. ja keskiviikkona 23.8. Täytämme ensimmäisen harjoittelupaikan heti sopivan henkilön löydyttyä (aikaisintaan 28. elokuuta).

Lisätietoja harjoittelusta antaa AD Jenni Viitanen sähköpostitse (jenni@kaskasmedia.fi) tai puhelimitse (044 307 5708) 11.8. tai 14.8. klo 12–14 välillä. Emme vastaa tiedusteluihin heinäkuussa.

Jos saat harjoittelutukea opiskelupaikastasi vain osaksi aikaa harjoittelua, Kaskas Media maksaa lopusta työajasta palkkaa 1 187 euroa kuukaudessa.

Jos et saa harjoittelutukea, Kaskas Media maksaa harjoittelusta palkkaa 1 187 euroa kuukaudessa. Palkan lisäksi harjoittelija saa 10 lounasseteliä kuussa.

Harjoitteluun voivat hakea kaikki joko suomalaisessa tai ulkomaalaisessa korkeakoulussa tai toisen asteen oppilaitoksessa kirjoilla olevat opiskelijat.

Kiinnostuitko? Täytä hakulomake täältä.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Lue myös